info@stichtingdeloods040.nl

Ik ben Dian de Visser.

Een paar jaar geleden kwam ik op het idee om een werkplek te creƫren voor mensen die vastlopen binnen het reguliere arbeidsproces. Voor mensen die van alles kunnen en vol zitten met creativiteit maar door wat voor reden dan ook dit niet tot uiting kunnen laten komen. Dit is in april 2013 tot stand gekomen, als Stichting De Loods 040 Arbeid & Activering.

Daarvoor heb ik 10 jaar met veel plezier binnen de psychiatrie gewerkt als ambulant begeleidster en activiteiten begeleidster. In deze periode heb ik ook mijn opleiding SPW4 succesvol afgerond en meerdere cursussen en trainingen gevolgd met betrekking tot begeleiden/ gespreksvoering.

Mijn kwaliteiten op het gebied van begeleiden:

• Ik kijk vanuit de deelnemer
  • Ik stem af op de behoefte van de deelnemer
  • Gelijkwaardigheid staat bij mij hoog in het vaandel
  • Ik richt me vooral op de mogelijkheden, zodat er succes ervaringen ontstaan. Daarbij rekening houdend met de eventuele beperkingen van de deelnemer.
  • Ik ben flexibel
  • Ik heb oog voor de onderliggende behoeftes van deelnemers

dian@stichtingdeloods040.nl

Hier volgt later meer info over ons team.