Huisregels

Algemeen:
• Beschermende kleding is verplicht denk hierbij aan: stofjas, veiligheidsbril, oor-bescherming op de aangeduide werkplekken.
• Dichte schoenen zijn binnen de gehele Loods verplicht, dit om letsel te voorkomen.
• Draag gepaste werkkleding binnen De Loods 040. Denk hierbij aan bedekkende kleding (geen korte kleding zoals naveltruitjes en hotpants, geen ondergoed of bh zichtbaar).
• Schade en/of diefstal van spullen en kleding worden door Stichting De Loods 040 niet vergoed, het niet dragen van beschermende kleding is op eigen risico. Stichting De Loods 040 is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor nalatigheid.
• Gereedschappen van Stichting De Loods 040 kunnen niet worden uitgeleend.
• Gemaakte spullen zijn eigendom van De Loods 040, maar wil je iets voor jezelf maken om mee naar huis te nemen bespreek dan vooraf de prijs met Dian.

Werktijden:
• Stichting De Loods 040 is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur of van 13.00 -16.00 uur.
• Werktijden worden in overleg met Stichting De Loods besproken.
• Iedereen houdt zich aan de afgesproken dagdelen / tijden.

Pauzetijden:
• Opstart 9.00-9.15 uur, tijd om een kopje koffie te drinken en activiteit bespreken.
• De ochtendpauze is van 10.30 – 10.45 uur.
• Tussen 12. 00 uur en 13.00 uur is de Loods 040 vanwege corona gesloten.
• De middagpauze is van 14.30 – 14.45 uur.
• Eigen plek opruimen in de ochtend om 12.45 uur en in de middag om 15.45 uur.
• Let op dat buiten rookpauze is met maximaal 6 personen onder het afdak.

Ziek:
• Meld dit telefonisch bij Stichting De Loods 040 op nummer 040-4100122, 06-13600822 of 06-13428614

Verlof:
• Maak privé afspraken zoveel mogelijk buiten de werktijden van Stichting De Loods 040.
• Indien je verhinderd bent, laat dan minimaal 24 uur van tevoren weten dat je niet kunt komen.

Gedrag:
• Ga respectvol met elkaar om, pas de gesprekstof aan (geen drank, drugs, seks of criminaliteit bespreken).
• Waarborg ieders privacy.
• Privéproblemen bespreken met Dian of Rachel, niet met andere deelnemers.
• Storend gedrag bespreken met Dian of Rachel.
• Agressief gedrag, bedreigingen en intimidatie zijn niet toegestaan binnen De Loods 040.
• Geen gebruik van mobiele telefoons (je mag hem wel bij je houden).
• Geen koptelefoons/oordopjes (mp3 spelers/I-pod) i.v.m. sociale contacten onderling.
• Respectvol met de materialen/eigendommen omgaan.
• Geen alcohol en drugs binnen De Loods 040. Ook niet onder invloed naar Stichting De Loods 040 komen, i.v.m. de veiligheid. Wij zijn dan genoodzaakt je naar huis te sturen.
• Rekening houden met de 1,5 meter afstand.
• Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
• Neem je eigen rookwaar mee. Bij De Loods 040 wordt er niet om sigaretten of shag gevraagd bij andere deelnemers.

Opruimen:
• Kwartier voor het einde van jouw werktijd ruim je de werkplek/werkvloer op, zorg dat gereedschappen weer terug op de juiste plaats liggen. Laat je werkplek leeg achter.